Wstecz

Wódka Seara Japanese Craft 40% 500 ml

Jest to wódka rzemieślnicza i powstaje przy użyciu tradycyjnych technik stosowanych również przy produkcji lokalnych alkoholi zwanych Awamori (japoński alkohol produkowany w prefekturze Okinawa, na wyspach Riukiu – otrzymywany jest na drodze destylacji przefermentowanego ryżu gatunku Indica. Skrupulatnie opracowana receptura, podwójna destylacja ryżu i pszenicy oraz ręczne wykonanie sprawiają, że uzyskano trunek gładki, kremowy i słodkawy w odbiorze.

Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć oferty.

Jest to wódka rzemieślnicza i powstaje przy użyciu tradycyjnych technik stosowanych również przy produkcji lokalnych alkoholi zwanych Awamori (japoński alkohol produkowany w prefekturze Okinawa, na wyspach Riukiu – otrzymywany jest na drodze destylacji przefermentowanego ryżu gatunku Indica. Skrupulatnie opracowana receptura, podwójna destylacja ryżu i pszenicy oraz ręczne wykonanie sprawiają, że uzyskano trunek gładki, kremowy i słodkawy w odbiorze.

Producenci Masahiro Okinawa
Marka Masahiro Okinawa
Kod EAN towaru 4955066466108
Pojemność 0.5
Kraj pochodzenia Japonia
Procent 40%

Korzystanie z usług świadczonych w Serwisie wymaga akceptacji odpowiednich regulaminów i polityki prywatności, w szczególności oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w zasobach przeglądarki. Niniejszym oświadczam, że zapoznałam/-em się z Regulaminem Serwisu oraz Polityką Prywatności i akceptuję ich postanowienia.