Dziękuję za twoją opinię!
Każdy komentarz i miłe słowo od naszych Użytkowników jest dla nas niezwykle ważne! Dziękujemy za spędzenie czasu na naszej platformie i dodanie opinii.
I z wielką uwagą czytamy Twoją ocenę, bo była moderowana :)
Jest to wódka rzemieślnicza i powstaje przy użyciu tradycyjnych technik stosowanych również przy produkcji lokalnych alkoholi zwanych Awamori (japoński alkohol produkowany w prefekturze Okinawa, na wyspach Riukiu – otrzymywany jest na drodze destylacji przefermentowanego ryżu gatunku Indica. Skrupulatnie opracowana receptura, podwójna destylacja ryżu i pszenicy oraz ręczne wykonanie sprawiają, że uzyskano trunek gładki, kremowy i słodkawy w odbiorze.
Jest to wódka rzemieślnicza i powstaje przy użyciu tradycyjnych technik stosowanych również przy produkcji lokalnych alkoholi zwanych Awamori (japoński alkohol produkowany w prefekturze Okinawa, na wyspach Riukiu – otrzymywany jest na drodze destylacji przefermentowanego ryżu gatunku Indica. Skrupulatnie opracowana receptura, podwójna destylacja ryżu i pszenicy oraz ręczne wykonanie sprawiają, że uzyskano trunek gładki, kremowy i słodkawy w odbiorze.
Producenci | Masahiro Okinawa |
Marka | Masahiro Okinawa |
Kod EAN towaru | 4955066466108 |
Kraj pochodzenia | Japonia |
Procent | 40% |
Pojemność | 0.5 |