Dziękuję za twoją opinię!
Każdy komentarz i miłe słowo od naszych Użytkowników jest dla nas niezwykle ważne! Dziękujemy za spędzenie czasu na naszej platformie i dodanie opinii.
I z wielką uwagą czytamy Twoją ocenę, bo była moderowana :)
Wódka ta produkowana jest w Austrii od 2004 roku z jęczmienia. Jej cecha charakterystyczną jest wykorzystanie najnowszej technologii i procesu osmozy dzięki której cząsteczki wody łączą się idealnie z cząsteczkami spirytusu, który destylowany jest trzykrotnie.
Wódka ta produkowana jest w Austrii od 2004 roku z jęczmienia. Jej cecha charakterystyczną jest wykorzystanie najnowszej technologii i procesu osmozy dzięki której cząsteczki wody łączą się idealnie z cząsteczkami spirytusu, który destylowany jest trzykrotnie. Bardzo specyficzna i zarazem charakterystyczna butelka jest odwzorowaniem bryły zwanej tetrahedronem. W tej wersji można powiedzieć że zastosowano proces „odwrotnej osmozy” i zabutelkowano ja z mocą 24%