Dziękuję za twoją opinię!
Każdy komentarz i miłe słowo od naszych Użytkowników jest dla nas niezwykle ważne! Dziękujemy za spędzenie czasu na naszej platformie i dodanie opinii.
I z wielką uwagą czytamy Twoją ocenę, bo była moderowana :)
Cały alkohol zawarty w winie musi pochodzić z procesu fermentacji. Bąbelki w winie musującym powstają jako produkt uboczny fermentacji, podczas której drożdże zamieniają cukier na alkohol. W metodzie klasycznej, czyli szampańskiej wtórna fermentacja odbywa się w butelce i jest to najszlachetniejsza metoda produkcji, a zarazem najdroższa. Prosecco jest idealnie zrównoważona ze słodkością.
Producenci | Perlino S.r.l. |
Marka | Perlino |
Kod EAN towaru | 8000428000837 |
Szczep wina | Glera |
Procent | 11% |
Rodzaj wina | wytrawne |
Pojemność | 0.75 |
Kraj pochodzenia | Włochy |