Wstecz

Wino Apple Paple 2015 11% białe półwytrawne 250 ml

Wino jabłkowe produkowane jest z wyciśniętego soku z dojrzałych polskich jabłek trzech odmian: Delikates, Szampion i Gala. Następnie, przy zachowaniu wszelkich zasad sztuki winiarskiej, został przeprowadzony proces fermentacji trwający kilka tygodni, a po nim przez kolejne sześć miesięcy Apple Paple leżakowało w kadzi, aby stać się winem.

Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć oferty.

Wino jabłkowe produkowane jest z wyciśniętego soku z dojrzałych polskich jabłek trzech odmian: Delikates, Szampion i Gala. Następnie, przy zachowaniu wszelkich zasad sztuki winiarskiej, został przeprowadzony proces fermentacji trwający kilka tygodni, a po nim przez kolejne sześć miesięcy Apple Paple leżakowało w kadzi, aby stać się winem.

Pierwsze polskie wino jabłkowe zakwalifikowane do klasy "Premium". 
Produkowane tradycyjną metodą – bezpośrednio z jabłek, leżakowane 6 miesięcy.
100% naturalne, 100% z soków najlepszych odmian jabłek z jednego z najczystszych ekologicznie regionów Polski – Kujaw.
Doskonale smakuje schłodzone do temperatury 10-15°C.

Producenci Apple Paple
Marka Apple Paple
Kod EAN towaru F_B-B-POL-APPASD-0,25G
Procent 11%
Kraj pochodzenia Polska
Pojemność 0.25
Rodzaj wina półwytrawne

Korzystanie z usług świadczonych w Serwisie wymaga akceptacji odpowiednich regulaminów i polityki prywatności, w szczególności oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w zasobach przeglądarki. Niniejszym oświadczam, że zapoznałam/-em się z Regulaminem Serwisu oraz Polityką Prywatności i akceptuję ich postanowienia.