Dziękuję za twoją opinię!
Każdy komentarz i miłe słowo od naszych Użytkowników jest dla nas niezwykle ważne! Dziękujemy za spędzenie czasu na naszej platformie i dodanie opinii.
I z wielką uwagą czytamy Twoją ocenę, bo była moderowana :)
Dram, leżakujący pół dekady w dębowych beczkach, nie powstałby, gdyby nie doświadczony Master Blender szwedzkiej marki, Angela D'Orazio.
Szwedzka destylarnia whisky słodowej, Macmyra, weszła we współpracę z rozlewnią That Boutique-y Whisky Company, a pięć lat później powstał złocisty single malt butelkowany z mocą 50,3% alkoholu. Dram, leżakujący pół dekady w dębowych beczkach, nie powstałby, gdyby nie doświadczony Master Blender szwedzkiej marki, Angela D'Orazio. Na podniebieniu karmelizowane orzechy, bez cytrynowa, maliny, wiśnie, nuty wanilii i maślane ciastko.