Wstecz

Whisky Kanekou Okinawa 43% 700 ml

Kanekou Okinawa Whisky to wyjątkowy japoński trunek produkowany przez Shinzato Distillery, najstarszą rodzinną destylarnię na Okinawie, założoną w 1846 roku. Whisky ta jest mieszanką trzech rodzajów whisky: słodowej, pszenicznej oraz ryżowej (Ryukyu Whisky). Whisky słodowa i pszeniczna są starzone przez co najmniej trzy lata, natomiast whisky ryżowa dojrzewa w beczkach po sherry przez ponad osiem lat​.

Zaloguj się lub zarejestruj, żeby zobaczyć oferty na ten produkt.

Kanekou Okinawa Whisky to wyjątkowy japoński trunek produkowany przez Shinzato Distillery, najstarszą rodzinną destylarnię na Okinawie, założoną w 1846 roku. Whisky ta jest mieszanką trzech rodzajów whisky: słodowej, pszenicznej oraz ryżowej (Ryukyu Whisky). Whisky słodowa i pszeniczna są starzone przez co najmniej trzy lata, natomiast whisky ryżowa dojrzewa w beczkach po sherry przez ponad osiem lat​.

Producenci Shinzato Distillery
Marka Kanekou Whisky
Kod EAN towaru 4957494002095
Kraj pochodzenia Japonia
Procent 43%
Pojemność 0.7

Korzystanie z usług świadczonych w Serwisie wymaga akceptacji odpowiednich regulaminów i polityki prywatności, w szczególności oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w zasobach przeglądarki. Niniejszym oświadczam, że zapoznałam/-em się z Regulaminem Serwisu oraz Polityką Prywatności i akceptuję ich postanowienia.