Dziękuję za twoją opinię!
Każdy komentarz i miłe słowo od naszych Użytkowników jest dla nas niezwykle ważne! Dziękujemy za spędzenie czasu na naszej platformie i dodanie opinii.
I z wielką uwagą czytamy Twoją ocenę, bo była moderowana :)
Kanekou Okinawa Whisky to wyjątkowy japoński trunek produkowany przez Shinzato Distillery, najstarszą rodzinną destylarnię na Okinawie, założoną w 1846 roku. Whisky ta jest mieszanką trzech rodzajów whisky: słodowej, pszenicznej oraz ryżowej (Ryukyu Whisky). Whisky słodowa i pszeniczna są starzone przez co najmniej trzy lata, natomiast whisky ryżowa dojrzewa w beczkach po sherry przez ponad osiem lat.
Kanekou Okinawa Whisky to wyjątkowy japoński trunek produkowany przez Shinzato Distillery, najstarszą rodzinną destylarnię na Okinawie, założoną w 1846 roku. Whisky ta jest mieszanką trzech rodzajów whisky: słodowej, pszenicznej oraz ryżowej (Ryukyu Whisky). Whisky słodowa i pszeniczna są starzone przez co najmniej trzy lata, natomiast whisky ryżowa dojrzewa w beczkach po sherry przez ponad osiem lat.
Producenci | Shinzato Distillery |
Marka | Kanekou Whisky |
Kod EAN towaru | 4957494002095 |
Kraj pochodzenia | Japonia |
Procent | 43% |
Pojemność | 0.7 |