Dziękuję za twoją opinię!
Każdy komentarz i miłe słowo od naszych Użytkowników jest dla nas niezwykle ważne! Dziękujemy za spędzenie czasu na naszej platformie i dodanie opinii.
I z wielką uwagą czytamy Twoją ocenę, bo była moderowana :)
Whiskey Gold Bar produkowana jest z takich zbóż jak kukurydza (88%), żyto (9%), jęczmień (3%), a destylowana jest z destylatów pochodzących zarówno z Kentucky jak i Indiany, a następnie podwójnie starzona we francuskich beczkach Napa Valley po winie Cabernet Sauvignon. Niezwykła delikatność whisky zachwyca i pobudza zmysły. Lekki miodowy aromat i słodycz pozwala zrelaksować się po ciężkim dniu.
Whiskey Gold Bar produkowana jest z takich zbóż jak kukurydza (88%), żyto (9%), jęczmień (3%), a destylowana jest z destylatów pochodzących zarówno z Kentucky jak i Indiany, a następnie podwójnie starzona we francuskich beczkach Napa Valley po winie Cabernet Sauvignon. Niezwykła delikatność whisky zachwyca i pobudza zmysły. Lekki miodowy aromat i słodycz pozwala zrelaksować się po ciężkim dniu.