Dziękuję za twoją opinię!
Każdy komentarz i miłe słowo od naszych Użytkowników jest dla nas niezwykle ważne! Dziękujemy za spędzenie czasu na naszej platformie i dodanie opinii.
I z wielką uwagą czytamy Twoją ocenę, bo była moderowana :)
Czerwony wermut to wykwintny i złożony trunek, który powstaje dzięki starannemu połączeniu różnych metod dojrzewania. Jego unikalny profil smakowy osiągany jest dzięki dojrzewaniu przez 6 miesięcy w beczkach po Sherry i czerwonym winie z Priorat oraz wykorzystaniu wyjątkowej mieszanki 40 ziół i przypraw, takich jak drzewo sandałowe, aloes i jałowiec.
Czerwony wermut to wykwintny i złożony trunek, który powstaje dzięki starannemu połączeniu różnych metod dojrzewania. Jego unikalny profil smakowy osiągany jest dzięki dojrzewaniu przez 6 miesięcy w beczkach po Sherry i czerwonym winie z Priorat oraz wykorzystaniu wyjątkowej mieszanki 40 ziół i przypraw, takich jak drzewo sandałowe, aloes i jałowiec. Produkcja odbywa się w renomowanym regionie winiarskim Priorat w Hiszpanii, gdzie lokalne winogrona Macabeo, Xarello i Parellada łączone są z ziołami.