Wstecz

Rum Zacapa Centenario Ambar 12 YO 40% 1000 ml

Rum Zacapa Ámbar produkowany jest z bardzo gęstego soku z trzciny cukrowej.

Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć oferty.

Rum Zacapa Ámbar produkowany jest z bardzo gęstego soku z trzciny cukrowej. Fermentacja odbywa się przy użyciu drożdży otrzymywanych z ananasów na południowym wybrzeżu, natomiast sam proces leżakowania ma miejsce w tzw. "domu ponad chmurami" - położonym na wysokości 2300 m. n.p.m w mieście Quetzaltenango.

Producenci Diageo
Marka Ron Zacapa
Kod EAN towaru 7401005010590
Wiek 12
Kraj pochodzenia Gwatemala
Pojemność 1
Procent 40%

Korzystanie z usług świadczonych w Serwisie wymaga akceptacji odpowiednich regulaminów i polityki prywatności, w szczególności oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w zasobach przeglądarki. Niniejszym oświadczam, że zapoznałam/-em się z Regulaminem Serwisu oraz Polityką Prywatności i akceptuję ich postanowienia.