Dziękuję za twoją opinię!
Każdy komentarz i miłe słowo od naszych Użytkowników jest dla nas niezwykle ważne! Dziękujemy za spędzenie czasu na naszej platformie i dodanie opinii.
I z wielką uwagą czytamy Twoją ocenę, bo była moderowana :)
Barceló BIO Organic to pierwszy organiczny rum wyprodukowany w Dominikanie.
Barceló BIO Organic to pierwszy organiczny rum wyprodukowany w Dominikanie. Powstaje wyłącznie z naturalnych upraw trzciny cukrowej. Rośliny pochodzą z najstarszych i najdzikszych pól uprawnych należących do destylarni. Barceló jest również pierwszym producentem rumu, który uzyskał certyfikat neutralności węglowej. Korzenie marki sięgają lat 30. XX wieku, kiedy Julián Barceló zaczął spełniać marzenia o stworzeniu wyjątkowej i uznanej destylarni. Dziś jego firma jest największym na świecie producentem rumu ze świeżego soku z trzciny cukrowej obecnym w 80 krajach. Głęboki kolor Barceló BIO Organic skrywa w sobie smak łączący aromat karmelizowanej wiśni, kakao i tytoniu ze smakiem świeżych i suszonych owoców oraz karmelizowanego pieprzu. To co dodatkowo wyróżnia ten wariant to fakt, że leżakuje w nowych beczkach z amerykańskiego dębu, które nie były wcześniej wykorzystane do starzenia innych trunków. Aromat: karmelizowana wiśnia, kakao, tytoń. Smak: świeże i suszone owoce, czerwony pieprz. Finisz: długi i gładki, z nuta przypraw i wanilii.