Dziękuję za twoją opinię!
Każdy komentarz i miłe słowo od naszych Użytkowników jest dla nas niezwykle ważne! Dziękujemy za spędzenie czasu na naszej platformie i dodanie opinii.
I z wielką uwagą czytamy Twoją ocenę, bo była moderowana :)
Japoński gin z destylarni Fujishiro, zawierający unikalny składnik igieł japońskiej sosny parasolowej.
Kozue gin to pierwsza kreacja małej destylarni Fujishiro, założonej w 2017 roku w górzystej okolicy Wakayama. W składzie ginu znajdziesz klasyczne składniki, takie jak jagody jałowca, skórki mandarynki, cytryny i papryka sansho, ale także unikalny składnik: igły koyamaki, japońskiej sosny parasolowej, która zainspirowała jego nazwę "Kozue", co oznacza wysokość drzew w języku japońskim. Świeży i dynamiczny, nos uwodzi żywicznymi i pieprzowymi aromatami, a w ustach pojawiają się nuty cytrusowe, którym towarzyszą małe akcenty sosny i przypraw.