Wstecz

Wino Choya Sake BIB 14,5% 5 L

CHOYA SAKE Od ponad 100 lat sake jest produkowane z ryżu rosnącego w regionie Nara na wschodzie Japonii, który poddawany jest fermentacji przy użyciu drożdży Koji.

Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć oferty.

CHOYA SAKE Od ponad 100 lat sake jest produkowane z ryżu rosnącego w regionie Nara na wschodzie Japonii, który poddawany jest fermentacji przy użyciu drożdży Koji. Sake to wino ryżowe, bezbarwne lub o jasnym, słomkowym zabarwieniu i lekko słodkawym smaku. Doskonale komponuje się z daniami kuchni orientalnej.

Producenci Choya
Marka Choya
Kod EAN towaru 4017871800185
Procent 14.5%
Pojemność 5
Kraj pochodzenia Japonia

Korzystanie z usług świadczonych w Serwisie wymaga akceptacji odpowiednich regulaminów i polityki prywatności, w szczególności oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w zasobach przeglądarki. Niniejszym oświadczam, że zapoznałam/-em się z Regulaminem Serwisu oraz Polityką Prywatności i akceptuję ich postanowienia.